Asiakaslähtöiset ratkaisut automaatioon Varsinais-Suomesta

Ota yhteyttä
Sähkökuvake

Suunnittelutekniikka Kitula Oy tarjoaa asiakaslähtöistä automaation suunnittelua yksityisille kotitalouksille Varsinais-Suomessa. Avullamme saat itsellesi ja perheellesi toimivan älytalon. Olemme työskennelleet pitkään sähkösuunnittelun ja automaatiosuunnittelun parissa, ja meiltä löytyy jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita.

 

Vahva ammattitaitomme ja kokonaisvaltainen osaamisemme auttavat pääsemään laadukkaaseen lopputulokseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Annamme mielellämme tarjouksen suunnitelman laatimisesta.

Kodin automaatiota toivomustesi mukaan

Kodin automaatio tarkoittaa kodin tekniikan ja laitteiden ohjaamista automatiikan ja esimerkiksi etäohjauksen avulla. Nykyaikainen älykoti voi koostua useista erilaisista älykkäistä elementeistä, kuten älykkäästä energiankulutuksen hallinnasta ja lämmönsäätelystä, etäohjattavista pistorasioista ja virranhallinnasta, älykkäästä turvallisuusjärjestelmästä, älykkäästä valaistuksesta, älykkäästä äänentoistojärjestelmästä sekä erilaisista älykkäistä kodinkoneista, joiden avulla voit hoitaa kotia tai vaikka laittaa ruokaa vaivattomammin.

 

Suunnittelutekniikka Kitula Oy suunnittelee kotisi automatisoinnin toiveidesi mukaan. Teemme automaation suunnittelun osana uuden talon sähkösuunnittelua, tai vaihtoehtoisesti voimme päivittää olemassa olevaa sähkösuunnitelmaasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaipaatko kattavaa kotiautomaatiojärjestelmää?

Kotiautomaatio voi yksinkertaisimmillaan tarkoittaa laitteita, joita ohjataan esimerkiksi valmistajan tarjoaman älypuhelinsovelluksen avulla. Jos haluat viedä kodin automaation pidemmälle ja jos ohjattavia laitteita on useita, kannattaa pysähtyä hetkeksi suunnittelemaan eri laitteet kattavaa kotiautomaatiojärjestelmää. Kaikkia järjestelmään kuuluvia laitteita voidaan haluttaessa ohjata yhdestä paikasta.

 

Markkinoilta löytyy monenlaisia älylaitteita ja niiden hallintaan tarkoitettuja järjestelmiä. Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Kotiautomaatio hyödyttää monin tavoin

Kotiautomaatiolla voidaan saavuttaa monenlaisia etuja. Älykkäitä ratkaisuja sisältävässä kodissa esimerkiksi sisälämpötila muuttuu ulkolämpötilan muuttuessa. Samalla säästyy energiaa ja rahaa. Asumisen turvallisuus lisääntyy, kun automatisoidut sensorit tarkkailevat kotia esimerkiksi vuotovahinkojen tai tulipalojen varalta. Älykäs koti on myös monin tavoin mukava koti: teknologian avulla voi vaikkapa himmentää valoja, tarkistaa jääkaapin sisällön kauppareissun aikana tai pistää kahvinkeittimen päälle. Älykkäät toiminnot tarkoittavat sitä, että sinun ei enää tarvitse huolehti kaikesta itse.

 

Haluatko kuulla, miten saat elämästäsi hieman mukavampaa automaation ja älykkäiden ratkaisujen avulla? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää!

Yhteystiedot
Puhelinkuvake

Suunnittelemme kotisi automaation asiantuntemuksella. Ota yhteyttä! Palvelemme Varsinais-Suomen alueella.

Yhteystiedot