Sähköalan asiantuntija Varsinais-Suomessa

Kulunvalvonta ja muut tekniset turvallisuusratkaisut

Yrittäjän huoleton vapaa-aika vaatii, että turvallisuusasiat liikkeessä tai toimitiloissa ovat kunnossa. Tarjoamme asiakkaillemme kulunvalvontaa ja muita turva-alan palveluita Salosta käsin. Kun turvatekniikka on ajan tasalla, voit keskittyä paremmin työhösi - tai vaihtaa vapaalle vailla huolta yrityksesi omaisuudesta.

Räätälöidyt turvallisuussuunnitelmat

Teemme räätälöidyt turvallisuussuunnitelmat yrityksellesi toimialasi ja budjettisi kauaskantoisesti huomioiden. Mikäli yritystoimintasi laajenee tai toimitiloissa tapahtuu muita muutoksia, täydennämme suunnitelmaa vastaamaan muuttunutta tarvetta. 

Kulunvalvonta ja videovalvonta

Teknisillä laitteilla toteutettu kulunvalvonta suojaa toimitilasi asiattomilta kulkijoilta. Hoidamme myös tarpeesi mukaisen videokameravalvonnan kiinteistöösi. Kulunseurannalla ja videovalvonnalla ehkäistään tehokkaimmin tiloihin kohdistuvaa ilkivaltaa ja lisätään työntekijöiden turvallisuutta. 

Meiltä saat myös tarpeitasi vastaavat turva- ja merkkivalaistus-, murto-, palo-, savunpoisto- ja hoitajakutsujärjestelmät. 

Turvapalvelut ajan tasalle

Harkitsetko turvapalveluiden päivittämistä? Ota yhteyttä Suunnittelutekniikka Kitula Oy:n ammattilaisiin, niin hoidetaan turvatekniikka ajan tasalle.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa