Toimivien turvajärjestelmien suunnittelu Varsinais-Suomen alueella

Ota yhteyttä
Sähkökuvake

Suunnittelutekniikka Kitula Oy:ltä saat turvajärjestelmien suunnittelun koko Varsinais-Suomen alueella. Avullamme saat käyttöösi toimivan kulunvalvonnan, videovalvonnan ja muun turvatekniikan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Voit samalla kysyä myös muista sähkösuunnittelun palveluistamme sekä automaatioon liittyvistä suunnittelupalveluistamme.

Avaimet huolettomampaan yritystoimintaan

Yritystoimintaan kohdistuu monenlaisia riskejä. Liike- ja toimitilojen suojaaminen turvajärjestelmien avulla auttaa poistamaan huolia ja tekee yrittämisestä hieman kevyempää.

 

Me suunnittelemme asiakkaillemme tarkaisut rikosvalvontaan, kulunvalvontaan, videovalvontaan ja muuhun turvatekniikkaan. Laatimamme suunnitelman avulla suojaat kaikkia tärkeimpiä resurssejasi, esimerkiksi materiaaleja, henkilöstöä, tietoa – ja myös yrityksesi mainetta. Sinulle jää aikaa keskittyä ydinosaamiseesi ja liiketoimintasi kasvattamiseen. Me huolehdimme turvallisuudesta.

Räätälöidyt turvallisuussuunnitelmat yrityksille

Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn turvallisuussuunnitelman. Otamme huomioon muun muassa toimialasi erityispiirteet, toimintasi volyymin ja budjettisi. Jos yritystoimintasi laajenee tai toimitiloissasi tapahtuu muutoksia, täydennämme suunnitelmaa vastaamaan uutta tilannetta. 

 

Olemme sähkösuunnitteluun erikoistunut yritys ja meiltä löytyy runsaasti kokemusta turvallisuussuunnitelmien laatimisesta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Sovitaan samalla kartoituskäynnistä.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Parhaat tekniset ratkaisut

Suunnittelemme toimivat ratkaisut kulunvalvontaan ja videovalvontaan. Turvajärjestelmään voidaan sisällyttää myös turva- ja merkkivalaistusjärjestelmät sekä murto-, palo-, savunpoisto- ja hoitajakutsujärjestelmät.

 

Kulunvalvonnalla pystyt suojaamaan toimitilasi asiattomilta kulkijoilta. Kulunseurannalla ja videovalvonnalla ehkäiset lisäksi tehokkaasti tiloihin kohdistuvaa ilkivaltaa ja lisäät työntekijöiden turvallisuutta. Murtohälytinjärjestelmällä voidaan sekä estää tiloihin kohdistuvia rikoksia että auttaa niiden selvittämisessä jälkikäteen.

 

Harkitsetko turvajärjestelmien päivittämistä? Ota yhteyttä Suunnittelutekniikka Kitula Oy:n ammattilaisiin.

Ota yhteyttä!
Puhelinkuvake

Saat meiltä turvajärjestelmien suunnitelmat kaikenlaisiin kohteisiin Varsinais-Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!