Sähkösuunnittelu kaikenlaisiin kohteisiin Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä
Sähkökuvake

Suunnittelutekniikka Kitula Oy:ltä saat sähkösuunnittelun kaikenkokoisiin rakennuksiin Varsinais-Suomessa ja muualla maassa. Suunnittelukohteisiimme kuuluu esimerkiksi asuinrakennuksia, lasten ja vanhuksien hoitolaitoksia, liikekiinteistöjä, julkitiloja ja teollisuustiloja.

 

Palveluihimme kuuluvat myös automaation ja turvajärjestelmien suunnittelu. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähkösuunnittelu uudis- ja saneerauskohteisiin

Olemme toimineet sähkösuunnittelun parissa jo pitkään ja tuona aikana olemme ehtineet työskennellä monenlaisissa kohteissa eri puolilla Varsinais-Suomea. Tarjoamme sähkösuunnittelua yksityisten kotitalouksien, yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin, ja kohteitamme ovat niin kodit, hoitolaitokset, liike- ja tuotantotilat kuin julkiset tilatkin.

 

Suunnittelemme ammattitaidolla sekä uudis- että saneerauskohteiden sähköratkaisut. Pitkä kokemuksemme alalta auttaa hahmottamaan tarpeesi nopeasti ja vastaamaan haasteellisempiinkin toimeksiantoihin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteeseesi jo tänään!

Sähkösuunnittelua toiveitasi kuunnellen

Otamme sähkösuunnittelussa huomioon tarpeesi ja toiveesi. Tulemme paikan päälle kartoittamaan tilanteen ja selvittämään suunnittelun reunaehdot. Käyntimme yhteydessä perehdymme tarkasti kohteen ominaisuuksiin.

 

Sähkösuunnitelmamme huomioi myös lain määräykset, turvallisuuden, käyttömukavuuden ja energiatehokkuuden. Pyrimme jo suunnitteluvaiheessa löytämään ympäristön kannalta mahdollisimman kestäviä ratkaisuja. 

Teemme suunnitelmat alusta loppuun asti, tai tarvittaessa päivitämme jo olemassa olevaa suunnitelmaa tämän päivän vaatimukset huomioivaksi. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön yhdessä kanssasi. Halutessasi voimme sisällyttää sähkösuunnitelmaan myös automaation ja turvajärjestelmien suunnittelun.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous! Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai jättää yhteystietosi lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä.

 

Tarvittaessa voimme aloittaa työt nopeallakin aikataululla.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake
Puhelinkuvake

Saat meitä sähkösuunnittelun kaikenlaisiin kohteisiin Varsinais-Suomessa ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!